Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aktuális

 

 

A praxisunkra  vonatkozó aktuális tájékoztató az oltásról ITT  olvasható. 

 

Rendelésünkön - azonnali ellátást igénylő esetek kivételével -  az esetleg bejelentkezés nélkül érkezők előtt az időponttal rendelkezőknek elsőbbsége van! A kizárólag asszisztensi ellátáshoz nem kell időpontot kérni!

 

  • 2019.január 1-től új betegségeket vontak be abba a csoportba, amely adókedvezmény igénybe vételére jogosít. Néhány fontos információ erről:
  • Adókedvezményre jogosító, a vonatkozó rendeletben szereplő kórállapotról akkor adhat háziorvos igazolást, ha az végleges – de ezt is csak kórházi vagy szakambulancia szakorvosának igazolása alapján (egyszerű magánrendelés lelete nem fogadható el). Az ideiglenesen fennálló betegségekről csak az illetékes szakorvos adhat igazolást: mindig utólag, az előző tárgyévről.
  • Az újonnan e listába került daganatos betegségek jellemzően nem véglegesek (gyógyulhatnak), tehát ezekről csak előbbi szakorvosok adhatnak igazolást.
  • Bizonyára ismert, hogy életbe lépett egy egységes adatkezelési szabályozás az egész Európiai Unió területén. Minden cég, szervezet, szolgáltató köteles ezen szigorú szabályoknak eleget téve átalakítani működését és részletesen tájékoztatni ügyfeleit (betegeit) érthető módon ennek lényegéről. Vállalkozásunk is eleget tesz ennek és a következő linkeken ad lehetőséget ennek áttekintésére érdeklődő betegeink számára: EESZT_GDPR_erintett_tajekoztatasa_eu_intezmenyben.pdf. (PDF olvasó szükséges!)
  • Monor Város szakorvosi rendelőintézete, a vezetőség döntése alapján, csak MAMMOGRÁFIA  szakrendelésen fogad pilisi betegeket! A rendelés előjegyzés alapján vehető igénybe és beutalóköteles!
  • 2001.március 1. óta a pénteki rendelési idő 8-11 óráig tart
  • Rendeletmódosítás alapján az influenza -, a tüdőgyulladás -, Tetanusz -, veszettség -, HPV elleni és a központilag elrendelt védőoltások kivételével, minden más oltás beadási és adminisztrációs dija 2000 Ft/oltás.