Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aktuális

 

 • A HÁZIORVOSI RENDELÉS MENETE   június 15 től                                                           (az Orvosi Kamara javaslata szerint is):

 1.  továbbra is lehetőséget adunk a távkonzultációra. Ha feltétlen a doktorral szeretnének beszélni a rendelés második felében próbáljanak telefonálni (kivéve, ha sürgős az eset)  29 - 696 882 

 2. Stabil állapotú , régóta gyógyszert szedő betegek gyógyszereiket telefonon keresztül, elektronikus formában kérjék felíratni. 

 3. A veszélyhelyzet megszűnése után is lehetőség lesz hozzátartózó részére e-receptet kiváltani. ÚJ: Határidő nélkül meghosszabbítva!

 4. Ha mindenképpen személyes vizsgálatot szeretnének, kérjenek telefonon időpontot (ezzel csökken a várakozási és a más beteggel való kontaktus ideje és a zsúfoltság)

 5. Hozzáférés személyes eü, adatokhoz:  https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal   . Szükséges hozzá ügyfélkapu! Minden orvosi lelet, ambuláns lap, zárójelelentés, laborlelet elérhető itt!

 

 • a KORONA VÍRUSRÓL:

 1. magyar egészségügyi hatóságok által működtetett, folyamatosan frissített oldal: https://koronavirus.gov.hu/
 2. Tájékoztatók, ismertetők, képek a virushoz kapcsolódóan  ITT
 3. Az egészségügyi világszervezet - angol nyelvű - hivatalos információi ITT.

A ceglédi labor leleteket nem  küld vissza papír alapon! Az elektronikus térben a lelet hozzáférhető eü. intézmények és ügyfélkapun keresztül - saját részére - mindenkinek.

 • Szeptember 1-től bevezetett sorszámhúzást felfüggesztettük!

 • 2019.január 1-től új betegségeket vontak be abba a csoportba, amely adókedvezmény igénybe vételére jogosít. Néhány fontos információ erről:

  Adókedvezményre jogosító, a vonatkozó rendeletben szereplő kórállapotról akkor adhat háziorvos igazolást, ha az végleges – de ezt is csak kórházi vagy szakambulancia szakorvosának igazolása alapján (egyszerű magánrendelés lelete nem fogadható el). Az ideiglenesen fennálló betegségekről csak az illetékes szakorvos adhat igazolást: mindig utólag, az előző tárgyévről.

  Az újonnan e listába került daganatos betegségek jellemzően nem véglegesek (gyógyulhatnak), tehát ezekről csak előbbi szakorvosok adhatnak igazolást.

 • Bizonyára ismert, hogy életbe lépett egy egységes adatkezelési szabályozás az egész Európiai Unió területén. Minden cég, szervezet, szolgáltató köteles ezen szigorú szabályoknak eleget téve átalakítani működését és részletesen tájékoztatni ügyfeleit (betegeit) érthető módon ennek lényegéről. Vállalkozásunk is eleget tesz ennek és a következő linkeken ad lehetőséget ennek áttekintésére érdeklődő betegeink számára: EESZT_GDPR_erintett_tajekoztatasa_eu_intezmenyben.pdf. (PDF olvasó szükséges!)
 • Monor Város szakorvosi rendelőintézete, a vezetőség döntése alapján, csak MAMMOGRÁFIA  szakrendelésen fogad pilisi betegeket! A rendelés előjegyzés alapján vehető igénybe és beutalóköteles!
 • Megváltozott a jogosítvány orvosi érvényesítésére vonatkozó rendelet. Érdemes a lejárat előtt időben érdeklődni háziorvosuknál! http://www.alvastarsasag.hu/jogositvany.html
 • 2001.március 1. óta a pénteki rendelési idő 8-11 óráig tart
 • Rendeletmódosítás alapján az influenza -, a tüdőgyulladás -, Tetanusz -, veszettség -, HPV elleni és a központilag elrendelt védőoltások kivételével, minden más oltás beadási és adminisztrációs dija 2000 Ft/oltás.